АКТУАЛЬНО

Іконописна школа «Радруж» УКУ запрошує дорослих і дітей навчитися писати ікони

АНОНСПонеділок, 13 червня 2022, 10:00
Серед програм іконопису, які іконописна школа «Радруж» УКУ пропонує у травні-червні 2022 року, – арт-терапевтична програма з темперного іконопису або тижнева програма іконопису на склі для дорослих а також програма іконопису для дітей.

У цей час непевності, невизначеності та тривожності Іконописна школа «Радруж» УКУ запрошує вас взяти участь у надихаючій арт-терапевтичній програмі з темперного іконопису для дорослих, яка розпочинається 21(28) травня 2022 року. Більш детальна інформація про програму тут. Або у тижневій програмі іконопису на склі (13-17 червня 2022). Детальніше – тут.

 

Сьогодні, як ніколи, кожен потребує відчуття внутрішньої тиші та миру у серці. Іконопис – це своєрідне пізнання Бога, свого внутрішнього світу через пензель, це вміння зосередитися на головному… Залежно від Ваших часових можливостей та темпераменту можете обрати темперний іконопис або малювання на склі.

Одразу після завершення навчального року розпочинаємо також дитячу Школу (діти 7-17 років). Детальніше – тут.

Щиро запрошуємо до участі!

Іконописна школа «Радруж» УКУ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next