АКТУАЛЬНО

17 лютого, у день народження патріарха Йосифа Сліпого, «Живе ТБ» запрошує вас на прем’єру фільму «Блаженніший»

АНОНССереда, 17 лютого 2021, 22:00
17 лютого 2021 року, у день 129-ліття ісповідника віри патріарха Йосифа Сліпого, о 21:00 «Живе телебачення» дарує всім своїм глядачам прем’єру великого документального фільму «Блаженніший». Цей фільм є продовженням першого фільму «Справа «Рифи», який вийшов у 2017 році до 125-ліття з дня народження Йосифа Сліпого.

Перший фільм охоплює період з 1939 по 1963 роки та розкриває невідомі широкому загалу обставини арешту, ув’язнення та звільнення Йосифа Сліпого. А фільм «Блаженніший» розповідає про життя патріарха в Римі від 1963 року, після звільнення із заслання і до його смерті.

Над стрічкою «Блаженніший» робота тривала понад два роки, а над темою життя і служіння патріарха Йосифа знімальна група працювала понад чотири роки. Працюючи над обома фільмами, творці стрічки побували у дев’ятьох країнах світу, зокрема в Аргентині, США, Канаді, європейських країнах.

Дивіться трейлер фільму:

Запрошуємо дивитися прем’єру фільму на каналі «Живого ТБ» у ютубі або сторінці «Живого ТБ» у фейсбуку.

Довідка

Режисер фільму Олена Мошинська, продюсер Павло Казанцев.

Стрічка побудована повністю на інтерв’ю людей, які особисто знали патріарха Йосифа.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next