АКТУАЛЬНО

23 серпня дивіться першу в новому сезоні програму «ВІДКРИТА ЦЕРКВА» з Блаженнішим Святославом

АНОНССереда, 23 серпня 2017, 15:00
«ВІДКРИТА ЦЕРКВА» після короткої перерви знову повертається! Ми підготували для вас нові теми, гарячі дискусії, вражаючі історії з життя, які змушують замислитися.

Уже з 23 серпня ми розпочнемо цикл програм, присвячених цінності людського життя. Подивившись наші ефіри, ви дізнаєтеся, чи і чому виступає Церква за заборону абортів і проти штучного запліднення? Чи підтримує трансплантацію органів?.. І як Церква може допомогти зберегти життя нашим рідним і близьким?

Тож не проґавте наступний ефір нашої інтерактивної програми! 23 серпня, о 15.00, говоритимемо з Блаженнішим Святославом у прямому ефірі на тему «Дар життя»

Чому наше суспільство буденно звикає до теми смертей? Що ми можемо протиставити зашкарублості наших сердець? Як ставляться до цієї проблеми соціологи і яку небезпеку в ній вбачають? І як Церква здатна допомогти? Про це, як і про багато чого іншого, ми поговоримо із Главою УГКЦ у прямому ефірі в мережі Facebook.

Долучайтеся до розмови! Адже саме від Ваших запитань залежить «градус» нашої дискусії! Запитання до Глави УГКЦ можна лишати в коментарях на сторінці Zhyve.tv у Facebook. Також їх можна надіслати на електронну адресу редакції [email protected].

Відкривайте мудрість Церкви разом з нами!

 

«ВІДКРИТА ЦЕРКВА» – це інтерактивний проект «Живого телебачення». У межах проекту ми щоразу порушуємо нову й важливу для суспільства тему і з допомогою Блаженнішого Святослава шукаємо відповіді на виклики часу. У кожній програмі ви почуєте думки експертів, результати найсвіжіших соціологічних досліджень і цікаві факти з життя Глави УГКЦ із перших вуст! «Родзинка» нашої програми – щирий інтерактивний діалог із глядачем, під час якого кожний охочий може поставити запитання Предстоятелеві УГКЦ й одержати жадану відповідь одразу.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next