АКТУАЛЬНО

24 квітня відбудеться загальноєвропейська збірка для постраждалих від війни в Україні

АНОНСНеділя, 24 квітня 2016, 13:00
«Живе телебачення» презентує відеоролик про загальноєвропейську збірку для гуманітарних потреб України, яка відбудеться 24 квітня.

Як ми повідомляли, у неділю Божого милосердя (3 квітня 2016 року) Папа Франциск закликав в усіх католицьких церквах Європи провести збірку для постраждалих від війни в Україні: «У неділю, 24 квітня, в усіх католицьких церквах Європи буде проведено спеціальну збірку. Заохочую вірних приєднатися до цієї ініціативи своїми щедрими пожертвами. Цей жест милосердної любові, крім полегшення матеріальних страждань, має на меті висловити мою особисту та всієї Церкви близькість і солідарність».

Блаженніший Святослав також закликав душпастирів та всіх вірних УГКЦ активно долучитися та провести збірку в Квітну неділю: «Збір пожертв для гуманітарної допомоги відбуватиметься в Україні та в Західній Європі – на заклик Святішого Отця, як рівно ж – на наше прохання – у всіх греко-католицьких парафіях Північної та Південної Америки і Австралії. Кошти, зібрані в рамках цієї збірки, стануть нашим церковним вкладом у вселенське діло милосердя для стражденних братів і сестер в Україні».

zhyve.tv

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next