АКТУАЛЬНО

«5», «Перший», «zik», EWTN транслюватимуть святкову Літургію із собору Святого Юра у Львові

АНОНСНеділя, 19 червня 2016, 11:00
У неділю, 19 червня, об 11.00 «Живе телебачення» розпочне пряму трансляцію Архиєрейської Божественної Літургії із собору Святого Юра у Львові. Її будуть ретранслювати телеканали: «5», «Перший», «zik», EWTN. Також робитиме включення «Еспресо». Трансляція відбудеться з нагоди одного з найбільших свят церковного року - Зіслання Святого Духа (П’ятдесятниця).

Очолить Літургію Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ. Із ним співслужитимуть владики Синоду Єпископів УГКЦ. Особливим учасником святкового Богослужіння буде Його Еміненція кардинал П’єтро Паролін, Державний секретар Ватикану, який цими днями перебуває в Україні з офіційним візитом.

Трансляція буде здійснюватися також на нашому каналі в YouTube: https://www.youtube.com/user/pressugcc. Крім того будуть трансляції на радіо «Марія» та «Воскресіння. Живе радіо».

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next