АКТУАЛЬНО

6-7 серпня відбудеться Всеукраїнська патріарша проща до Крилоса

АНОНСНеділя, 07 серпня 2016, 09:00
6-7 серпня відбудеться Всеукраїнська патріарша проща до Галицької чудотворної ікони Матері Божої, покровительки Галицького краю, в с. Крилос (Давній Галич). Її очолить Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ. У ювілейний Рік Божого милосердя прочани будуть мати унікальну нагоду перейти через Двері милосердя.

«Паломництво з його чітко визначеним маршрутом і дорогою до мети може допомогти нам усвідомити наші такі часті відступи від праведної дороги, пригадати нашу загубленість і наші зради. Паломництва стають природним шляхом нашого навернення до Бога. Пройшовши такий шлях до себе, вернувшись до власного нутра і пізнавши, як далеко ми віддалилися від самих себе, від наших ближніх і від Бога, ми можемо з довірою переступити поріг святині, щоб тут зануритися в Божі милосердні обійми», – навчає Блаженніший Святослав у Посланні до духовенства і вірних УГКЦ та всіх людей доброї волі з нагоди Року Божого милосердя.

Програма прощі

На цьогорічній прощі до Крилоса запланований піший хід паломників з Івано-Франківська, Калуша та Бурштина. У цих трьох містах у суботу, 6 серпня, о 08:00, одночасно розпочнеться Божественна Літургія та благословення прочан у дорогу.

Серед заходів цьогорічної прощі запланована презентація програми «Сім діл милосердя», урочисте винесення для почитання чудотворної ікони Матері Божої, молитви на оздоровлення. Традиційно відбудуться і нічні чування, які провадитимуть семінаристи, а опісля – євангелізаційно-мистецька програма для молоді.

ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next