АКТУАЛЬНО

Асоціація лікарів-католиків України святкує своє 15-річчя

АНОНСП'ятниця, 26 лютого 2016, 12:00
26 лютого 2016 року Асоціація лікарів-католиків України у Львові проведе урочисту академію та науково-практичну конференцію, яка відбудеться з нагоди 15-річчя від заснування цієї Асоціації.

Захід розпочнеться о 12:00 Службою Божою в храмі Святих безсрібників Косми і Дам’яна (вул. Лисенка, 45). Пленарні засідання розпочнуться о 14:00 в конференц-залі Стоматологічного центру Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького (вул. Пекарська, 69 А).

У ювілейному 2000 році запрацювала Асоціація лікарів-католиків. Вона була організована з благословення Блаженнішого кардинала Мирослава Івана Любачівського, Глави УГКЦ, як один із центрів національного та духовного відродження українського народу.

Метою діяльності Асоціації є сприяння збереженню та зміцненню здоров’я українського народу, утвердження ідей гуманізму, християнському служінню людям, а також сприяння вирішенню морально-етичних проблем у діяльності лікарів, спираючись на принципи соціальної доктрин Католицької Церкви.

На сьогодні Асоціація співпрацює і входить у склад Світової (FIAMC) та Європейської (FEAMC) асоціацій лікарів-католиків.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next