АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав відвідає з душпастирським візитом Прагу (Чехія)

АНОНСВівторок, 07 березня 2017, 10:00
Із 7 по 9 березня Глава і Отець Блаженніший Святослав перебуватиме із душпастирським візитом у Празі (Чехія). Протягом днів свого візиту Блаженніший Святослав зустрінеться із духовними лідерами та високопосадовцями Чеської Республіки.

Так, 7 березня, Глава Церкви зустрінеться із владикою Ладіславом Гучком, Апостольським екзархом  ГКЦ в Чехії, та о. Томашем Галіком, відомим чеським філософом, професором Карлового університету. Також цього дня Предстоятель УГКЦ візьме участь у богослужінні в кафедральному соборі Святого Климента.

Другого дня свого візиту, 8 березня, Блаженніший Святослав відвідає Посольство України в Чехії, також зустрінеться із Любомиром Заоралеком, Міністром закордонних справ Чеської Республіки. Увечері Глава Церкви прочитає лекцію на Філософському  факультеті Карлового університету.

Останнього дня візиту, 9 березня, Першоієрарх УГКЦ поспілкується із євродепутатом Павелом Свободою та чеським державним діячем  Карелом Шварценбергом.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next