АКТУАЛЬНО

Блаженніший Святослав у «ВІДКРИТІЙ ЦЕРКВІ» відповість на запитання про батьків і дітей

АНОНСП'ятниця, 09 грудня 2016, 16:00
9 грудня, о 16.00, чекайте на наступний ефір інтерактивної програми «ВІДКРИТА ЦЕРКВА». Цього разу говоритимемо з Блаженнішим Святославом на тему «Батьки та діти».

Які духовні основи виховання дітей у сім'ї? Як боротися з насильством у сім’ї? Чи варто карати дітей? Як знайти підхід до проблемних підлітків? Та як виховувати не тільки своїх нащадків, а й себе самого?

Про це, як і про багато чого іншого, ми поговоримо із Главою УГКЦ у прямому ефірі. Долучайтеся до розмови! Адже саме від Ваших запитань залежить «градус» нашої дискусії! Запитання до Глави УГКЦ на тему «Батьки та діти» можна залишати в коментарях під анонсом програми на сторінці «Живого ТБ» у мережі Facebook. Також їх можна надіслати на електронну адресу редакції [email protected].

Прямий ефір можна дивитися на сторінці «Живого ТБ» у мережі Facebook та каналі «ВІДКРИТОЇ ЦЕРКВИ» у YouTube.

10 грудня, о 14.05, можна побачити цю програму на «5 каналі».

Відкривайте мудрість Церкви разом з нами!

«ВІДКРИТА ЦЕРКВА» – це новий інтерактивний проект «Живого телебачення». У межах проекту ми щоразу порушуємо нову й важливу для суспільства тему і з допомогою Блаженнішого Святослава шукаємо відповіді на виклики часу. У програмі можна почути думки експертів, результати найсвіжіших соціологічних досліджень і цікаві факти з життя Глави УГКЦ із перших вуст! «Родзинка» нашої програми – щирий інтерактивний діалог із глядачем, під час якого кожний охочий може поставити запитання Предстоятелеві УГКЦ й одержати жадану відповідь одразу.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next