АКТУАЛЬНО

Чому віряни проти виключення з Конституції поняття «шлюб»?

АНОНСЧетвер, 18 лютого 2016, 14:00
18 лютого відбудеться круглий стіл на тему: «Звернення вірян до Уряду з вимогою щодо неприпустимості видалення з Конституції України визначення шлюбу» (початок о 14:00).

Мета заходу – ознайомлення широкого кола громадськості з виставленими до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України, народних депутатів України вимогами щодо неприпустимості видалення з Конституції України визначення шлюбу як союзу чоловіка та жінки, неприпустимості появи в Конституції України нових ідеологічних понять – «сексуальна орієнтація» та «гендерна ідентичність», а також щодо захисту життя людини від зачаття до природної смерті.

Учасники: члени ініціативної групи – експерти, науковці, громадські та релігійні діячі, зокрема: Михайло Канафоцький - координатор ініціативної групи; о. Василь Білаш - голова Комісії УГКЦ у справах мирян; Геня Самборська - голова ВУБФ «За гідність людини»; Людмила Гридковець - канд. псих. наук, сімейний психолог; Максим Васін - виконавчий директор громадської організації «Інститут релігійної свободи»; Володимир Медведєв - канд. мед. наук, лікар-нейрохірург; Віктор та Ірина Крижанівські - подружжя.

Ініціативна група вірян Української Греко-Католицької та Римо-Католицької Церкви в Україні подали колективне звернення - 110313 (сто десять тисяч триста тринадцять) підписів - до Президента України Петра Порошенка, як гаранта Конституції України.

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. «Театральна»)

Контактні телефони: (044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ.

www.ukrinform.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next