АКТУАЛЬНО

Українську молодь запрошують на онлайновий День духовної віднови

АНОНССубота, 10 квітня 2021, 15:00
Запрошуємо усіх приєднатися 10 квітня, з 14.00 до 18.00, до онлайнового Дня духової віднови під проводом владики Кеннета Новаківського та трьох священників-блогерів ― падре Сержа, отця Тараса Бровді та отця Романа Демуша.

Зареєструватися на День духовної віднови можете ТУТ!

«Ця ініціатива стане цінною пропозицією «однорідної» якісної духовної формації, а також зустрічі молодіжних представників із різних єпархій УГКЦ. Сподіваємося, що так ще краще зуміємо проявити та досвідчити глобальність нашої Церкви, а такий День духовної віднови сприятиме атмосфері творення єдиного молодіжного простору УГКЦ у його духовному вимірі, рівно ж як і побудові синодальності Церкви у світлі постинодального поучення Christus Vivit», ― зазначив заступник голови Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ отець Роман Демуш.

ПОПЕРЕДНЯ ПРОГРАМА ДНЯ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ, 10 квітня 2021

Єдиний молодіжний простір УГКЦ

14:00 – підключення усіх учасників, привітання
14:10 – коротка інформація про організацію роботи в зумі та ознайомлення з програмою
14:20 – знайомство учасників, представлення
14:30 – початкова молитва, впровадження

15:00 – духовне слово владики Кеннета Новаківського
15:30 – питання молоді до владики (спілкування-діалог)

16:00 – молитва прослави разом із гуртом «Кана»

16:30 – праця в трьох групах з отцями-блогерами, поглиблення тематик #за_пости; момент ділення (Падре Серж, о. Тарас Бровді, о. Роман Демуш)

17:30 – підсумок та кінцева молитва
18:00 – закінчення програми

dyvensvit.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next