АКТУАЛЬНО

День відкритих дверей у квартирі-музеї блаженного священномученика Василя Величковського

АНОНСНеділя, 29 жовтня 2017, 11:10
У неділю, 29 жовтня 2017 року, від 9:00 до 19:00 у квартирі-музеї бл. свщмч Василія Величковського (м. Львів, пл. Соборна, 11, кв. 3) буде проведено день відкритих дверей.

Організатори заходу запрошують  відвідати квартиру-музей, в якій із 1955 по 1969 рр. проживав та священнодіяв блаженний Василь Величковський. У час переслідування УГКЦ це помешкання слугувало підпільним храмом, а згодом і катедрою. Львів’яни вважають його великим духовним скарбом.

28 жовтня квартира-музей буде відчинена від 9:00 до 19:00. Цього дня щодві години відбуватимуться богослужіння та молитви на оздоровлення з помазанням святим єлеєм.

Окрім того, усі відвідувачі зможуть не лише відчути дух підпільної УГКЦ, ознайомитися з історією життя бл. Василя Величковського, Церкви і країни, а й приступити до його мощів та отримати реліквії.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www. sobor-svyura.lviv.uа

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next