АКТУАЛЬНО

До уваги представників ЗМІ, які будуть висвітлювати похоронні богослужіння Блаженнішого Любомира 5 червня

АНОНСПонеділок, 05 червня 2017, 11:00
5 червня об 11.00 у Патріаршому соборі Воскресіння Христового (вул. Микільсько-Слобідська, 5) розпочнеться Заупокійна Божественна Літургія і після її завершення Чин погребіння світлої пам’яті Блаженнішого Любомира.

Для участі у цій події не потрібно попередньо акредитовуватися, але потрібно приходити із журналістськими посвідченнями. Для вас у Патріаршому соборі зарезервовано окремий сектор.

«Живе телебачення» буде проводити пряму телевізійну трансляцію, яка буде в ефірі одразу декількох телеканалів. Її можна знайти за цим посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=wZABrObVFuE. Усі охочі можуть вільно використовувати нашу трансляцію на своїх ресурсах.

Тому просимо представників ЗМІ, особливо телеоператорів, прибути до Патріаршого собору не пізніше 10.30, щоб вас могли запровадити до медійного сектора.

З усіх запитань, які будуть у вас виникати, просимо звертатися до о. Олега Панчиняка за номером 097 213 80 70.

Дякуємо за вашу участь у похороні Блаженнішого Любомира!

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next