АКТУАЛЬНО

Дорогою Спасителя разом з владикою Борисом (Ґудзяком)

АНОНСЧетвер, 16 березня 2017, 11:03
Патріарший паломницький центр в період з 19 по 26 березня запрошує в паломництво до Святої Землі, маршрут якого пролягає євангельським шляхом, яким ходив Ісусу Христос протягом Свого земного життя.

Дане паломництво дає добру нагоду ретельно приготуватися до святкування Воскресіння Христового у часі Великого посту, доторкнувшись до християнських святинь та місць, де перебував сам Ісус Христос у час Свого земного: тут Христос виходить із вод Йордану, прийнявши хрещення, на цьому камені Він обідає зі своїми учнями-рибалками, під цими оливами молиться востаннє перед Своїми страстями.

Під час відвідин Святої Землі кожен паломник матиме можливість зануриться у Йорданські води, щоб відновити Таїнство Хрещення. Подружні пари у Кані Галилейській, де Христос своєю присутністю благословив новостворену сім’ю, зможуть поновити свої подружні обітниці.

«Сила нового життя бере свій початок від нашого хрещення, бо «всі ми, що в Христа ісуса охрестилися, у смерть його хрестилися, щоб ми теж жили новим життям» (Рм 6,3-4). У світі діє таїнственна сила воскреслого Спасителя, який перейшов від смерти до життя та й нам туди простелив шлях. Тримаючись Бога, матимемо силу в боротьбі зі злом, як у нашому особистому житті, так і в суспільному»», - навчає владика Борис.

Маршрут паломництва дозволяє здійснити мандрівку в часі, перенестися в роки життя Ісуса Христа і крок за кроком, день за днем переживати на культових місцях присутність Христа в часі Його Різдва, Богоявлення, Преображення, смерті і Воскресіння.

Прощу буде провадити владика Борис (Ґудзяк),  єпископ Української Греко-католицької церкви, очільник Єпархії святого Володимира в Парижі для українців візантійського обряду у Франції, країн Бенілюксу та Швейцарії, президент Українського Католицького Університету, кавалер Ордену Почесного легіону (найвища нагорода за цивільні заслуги у Франції, яку присуджує президент республіки). Разом з владиком пройдемо євангельським шляхом, який пролягатиме Вифлеєм, де народився Ісус, Галілея, край, де Він жив та розпочав проповідувати, Кана Галилейська, місто першого Христового чуда, Єрихон, де росте дерево Закхея, символ людського навернення, гора Тавор, гора Преображення Господнього, Єрусалим, місто останній подій земного життя Ісуса Христа. Також відвідаємо Мертве море, де неподалік у печерах знайшли фрагменти Старого Завіту.

Патріарший паломницький центр щиро запрошує вас відчути ні з чим не зрівняні переживання Божої присутності, які перемінять ваше серце й душу, оселять у них мир, спокій, щастя і благодать.

Деталі паломницької поїздки:

Паломництво на Святу Землю – Дорогою Спасителя

ПЕРІОД: 19-26 березня (8 днів)

ПОЖЕРТВА:840 $*

МАРШРУТ: Київ – Ейн Карем – Вифлеєм – Поле пастушків – Єрусалим – ріка Йордан – Єрихон – Назарет – Кана – Галілейське море – Капернаум – гора Тавор – Мертве море – Єрусалим – Яффо – Київ
Джерелоhttp://pilgrimage.in.ua/palomnytska-podorozh-na-svyatu-zemlyu-dorohoyu-spasytelya/
 

ЗАМОВИТИ: Київ: (044) 279-19-20, (096) 330-96-79; Львів: (096) 858-27-57, (063) 075-00-30

 

 

Збагачуйтесь духовно з нами!

Патріарший паломницький центр УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next