АКТУАЛЬНО

Другий випуск відеопроєкту «Блаженніший Святослав: #доступно_про_важливе» дивіться вже сьогодні

АНОНССубота, 23 травня 2020, 22:00
Сьогодні, 23 травня 2020 року, о 21:00 на каналах «Живого телебачення» у Фейсбуку і Ютубі вийде другий випуск відеопроєкту «Блаженніший Святослав: #доступно_про_важливе». У коротких відео Глава УГКЦ намагається доступно пояснити глядачеві важливі християнські істини. Перші випуски, зокрема і сьогоднішній, присвячені темі молитви.

Переглянути другу катехизу Блаженнішого Святослава можна буде на каналі «Живого ТБ» в мережі YouTube або сторінці «Живого ТБ» у Facebook.

Пригадуємо, що в суботу, 16 травня, вийшов у ефір перший випуск нового відеопроєкту «Живого телебачення» «Блаженніший Святослав: #доступно_про_важливе», у якому Глава УГКЦ говорив про початок християнської молитви. Запрошуємо всіх до перегляду наступних випусків програми щосуботи о 21:00.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next