АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ Блаженніший Святослав поспілкується з молоддю під час фестивалю «Вітер На-Дії»

АНОНСНеділя, 13 вересня 2020, 19:00
У неділю, 13 вересня 2020 року, під час V Всеукраїнського молодіжного фестивалю «Вітер На-Дії» відбудеться онлайн-зустріч із Главою і Отцем Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішим Святославом. Така подія – унікальна можливість для молоді з усього світу долучитися до спільної розмови з Предстоятелем УГКЦ та поставити запитання в прямому ефірі.

Усі охочі зможуть залишити своє запитання, однак для цього спочатку потрібно заповнити гугл-форму. За допомогою random.org організатори фестивалю оберуть близько 10 людей, які під час прямого ефіру зможуть поставити своє запитання Блаженнішому Святославу. Результати будуть оприлюднені 5 вересня на сторінці фестивалю у фейсбуку.

Читайте також: «Час можливостей»: V фестиваль «Вітер На-Дії» сягає світового масштабу

«Криза – це тест на милосердя, нагода для доброти та служіння. Хочемо, щоб зокрема ви, молоді люди, знали, що ваша Церква-мати проходитиме спільно з вами ці випробування, оточуючи та супроводжуючи вас і ваших рідних своєю неустанною молитвою, – такими словами раніше звертався до молоді Глава УГКЦ під час зустрічі у Зарваниці. – Сьогодні, як ніколи, час для найсміливіших ваших мрій: підкорити космос, винайти ліки від раку, подолати епідемії, збудувати справедливу економічну систему, захистити хворих і немічних, шукати альтернативні джерела енергії, сконструювати нешкідливі для планети засоби пересування тощо. Мрійте про велике! Великого бажайте!».

Прямий ефір усієї програми загалом та спілкування Глави УГКЦ з молоддю зокрема можна буде дивитися на каналі «Живого ТБ» у ютубі або сторінці «Живого ТБ» у фейсбуку.

dyvensvit.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next