АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ запрошує до спільної молитви за єдність християн

АНОНСПонеділок, 23 січня 2017, 18:00
У понеділок, 23 січня 2017 року, у рамках Тижня молитви за єдність християн, відбудеться міжконфесійний Молебень у храмі Святого Василія Великого Української Греко-Католицької Церкви за адресою м. Київ, Вознесенський узвіз, 7 (біля Львівської площі). Початок о 18.00.

Цього дня молитимуться: Блаженніший Святослав, єпископи Католицької, Православної та Протестантських Церков, які спільно з християнами усього світу солідаризуються у своєму бажанні єдності християн.

Головною темою роздумів і гаслом цього екуменічного Тижня будуть слова з Другого послання до коринтян – «Любов Христа закликає нас до Примирення», роздумувати над якими буде Анатолій Козачок, єпископ Київського регіону Союзу християн віри євангельської.

Ця тема була підготована християнами Німеччини, які свою особливу увагу звернули на 500-річчя Реформації та намагалися підкреслити, з одного боку, важливість Божої любові й благодаті для християн, а іншого – звернули увагу на біль, викликаний глибокими ранами розділення між Церквами. На їхнє переконання, світ має потребу в служителях примирення, які зламають бар’єри, наведуть мости, принесуть мир і відчинять двері до нового життя в ім’я Того, хто примирив нас із Богом, – Ісуса Христа. Святий Дух є провідником у дорозі до примирення в Його ім’я.

Після завершення молитви всі запрошуються до продовження спілкування за кавою.

Комісія УГКЦ сприяння єдності християн

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next