АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ відвідає Польщу з дводенним візитом

АНОНСПонеділок, 08 червня 2015, 12:06
Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав 8-9 червня перебуватиме в Польщі з душпастирським візитом.

Метою візиту є участь у спільній молитві «Про Боже милосердя» для України на запрошення генерала Ордену паулінів і настоятеля паломницького місця "Ясна гора".

Відзначимо, що пауліни разом із прочанами, у відповідь на заклик Єпископської Конференції Польщі, з першої неділі Великого посту щоденно моляться до Чудотворної ікони Божої Матері Ясної гори про припинення військових дій на Донбасі.

9 червня Блаженніший Святослав зустрінеться з кардиналом Казимиром Ничем, Митрополитом Варшавським, і Архиєпископом Станіславом Гондецьким, Головою польського єпископату. Крім того, візьме участь у щорічних зборах Капітули польсько-українського примирення, під час яких цьогорічним лауреатам буде вручено статуетки.

Того самого дня, відбудеться прес-брифінг за участю Глави УГКЦ (початок о 15.30). Місце проведення – Варшава, Лазенки Королівські, велика офіційна зала (Будинок Підхорунжих біля Палацу на воді).

Тема зустрічі з журналістами - «Польсько-українське примирення в контексті війни на Донбасі».

Акредитація триватиме до 12-ї год 8 червня. [email protected]

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next