АКТУАЛЬНО

Глава УГКЦ візьме участь у цілодобовій акції «Національне читання Біблії»

АНОНСЧетвер, 05 липня 2018, 18:30
5–8 липня на Софійській площі м. Києва відбудеться цілодобовий марафон читання Біблії – священна книга буде прочитана вголос від початку до кінця. Участь візьмуть понад 300 читців – глави Церков і священнослужителі з усієї країни, державні діячі, представники влади й іноземні гості.

5 липня о 17:30 на Софійську площу завітає і Блаженніший Святослав, Отець та Глава УГКЦ, щоби взяти безпосередню участь у цій події.

Ця унікальна акція номінована в Національний реєстр рекордів України. Її мета як одного із заходів з нагоди Року Божого слова – звернути увагу українського суспільства на Біблію не лише як стародавню, історично значущу книгу, але і як доступне й актуальне джерело мудрості та морально-етичних норм для сучасності.

Організатори запрошують усіх киян і гостей столиці відвідати марафон читання Біблії на Софійській площі у будь-який зручний час з 5 липня (початок о 17:30) по 8 липня (урочисте закінчення о 19:00). Для слухачів на площі підготовлені спеціальні зручні місця.

Протягом читання кожен охочий також зможе долучитися до створення рукописної Біблії.

 

Департамент інформації УГКЦ
за матеріалами ukrbs.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next