АКТУАЛЬНО

Хіротонія Єпископа-помічника Львівської архиєпархії відбудеться 7 квітня

АНОНСЧетвер, 07 квітня 2016, 10:00
7 квітня, у день празника Благовіщення Пресвятої Богородиці, в Архикатедральному соборі Святого Юра у Львові відбудеться архиєрейська хіротонія високопреподобного отця Володимира Груци, ЧНІ. Архиєрейська Літургія з Чином архиєрейської хіротонії розпочнеться о 10.00.

Напередодні, 6 квітня, відбудеться Чин архиєрейського найменування (початок о 18.00).

Головним святителем буде Блаженніший Святослав, Отець і Глава УГКЦ, а співсвятителями – владика Ігор (Возьняк), Архиєпископ і Митрополит Львівський, і владика Ярослав (Приріз), Єпарх Самбірсько-Дрогобицький.

Як ми повідомляли, у четвер, 14 січня 2016 року, у Ватикані повідомлено про те, що Святіший Отець Франциск надав свою згоду на канонічне обрання Синодом Єпископів УГКЦ о. Володимира Груци, ЧНІ, дотеперішнього вчителя новиків у Львівській провінції Згромадження Найсвятішого Ізбавителя, Єпископом-помічником Львівської архиєпархії УГКЦ із титулярним осідком Баганни (Dioecesis Bahannensis).

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next