АКТУАЛЬНО

Хочеш змінити своє майбутнє? Під час «Живої Інтернет-зустрічі» дізнаєшся як!

АНОНСЧетвер, 06 листопада 2014, 19:00
6 листопада 2014 року відбудеться «Жива Інтернет-зустріч» на тему «Хочеш змінити своє майбутнє?» Початок о 19:00. Спілкуватимемося на цю тему з Олею Дурбак-Чуйко. Нагадуємо, що ви можете задати їй запитання, скориставшись посиланням, яке подано нижче.

Чи те, що відбувається в Україні є нормальним? Що Ти можеш змінити? Скільки залежить від Тебе? Про стосунок держави і людини, про можливість впливу на процеси, про приклади активної позиції будемо говорити з Олею Дурбак-Чуйко, правником, яка займається розвитком діяльності ГО «Просвітницька фундація імені Андрея Шептицького».

«Живі Інтернет-зустрічі» – спільний проект «Живого телебачення» та Комісії у справах молоді УГКЦ. Мета проекту: дати відповіді на найбільш актуальні питання, що турбують сучасну молоду людину. Ми запрошуємо до студії цікавих співрозмовників для обговорення актуальних питань у прямому ефірі. Кожен може через сайт ДивенСвіт поставити своє запитання гостю студії до ефіру або під час програми.

Пряма трансляція проходитиме на Інформаційному ресурсі УГКЦ, сайті ДивенСвіт, сайті «Живого.ТБ».

 

Довідка:

Оля Дурбак-Чуйко мешкає в Києві, народилася на Львівщині. Закінчила Національний університет "Львівська політехніка" за фахом "Біохімічні технології". Навчалася також у Києві, в Державній академії управління персоналом за фахом правництва.

Одружена, має трьох дітей – синів Богдана, Данила та донечку Марту-Марію.

Окрім своєї правничої діяльності, займається розвитком діяльності ГО «Просвітницька фундація імені Андрея Шептицького».

У час Революції гідності з приватної ініціативи була координатором у Медичній службі штабу Національного спротиву з питань організації лікування важкопоранених у країнах Австрії, Німеччини, Франції, Італії, США, Словаччини. Була ініціатором створення офіційних представництв у цих країнах, що в майбутньому переросло в їх об'єднання – Міжнародну асоціацію підтримки України.

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next