АКТУАЛЬНО

Запрошуємо відпочити на березі Егейського моря в Греції

АНОНССереда, 02 вересня 2015, 00:00
Паломницько-рекреаційний центр Київської архиєпархії УГКЦ Святого апостола Андрія Первозванного запрошує всіх охочих провести християнський відпочинок на березі Егейського моря в Греції.

Ви матимете можливість відвідати такі міста: Афіни, Вергіну, Діон, Метеори, Олімп, Салоніки.

Про Грецію багато довідуємося з Біблії, наприклад знаємо, що в 50 році нашої ери Афіни відвідав святий апостол Павло, проповідуючи слово Господа нашого Ісуса Христа.

І Ви можете відвідати цю країну. У Вас буде чудова нагода пройтися слідами апостола Павла і дізнатися більше про місця, які були колись центром розвитку культури, релігії та філософії.

Тривалість Вашого відпочинку становитиме 10 днів. Це достатньо часу, щоб відірватися від щоденних турбот і насолодитися прекрасними краєвидами стародавньої Греції, а при цьому почитати сторінки Біблії та поспостерігати за незабутнім заходом сонця на березі Егейського моря.

Дати можливих виїздів:

серпень: 26.08
вересень: 02.09, 05.09

У нас безліч цікавих пропозицій, які задовольнять Ваші можливості та потреби.

Чекаємо на Вас!

Більше інформації дізнаєтеся за посиланням на нашому сайті:

http://palomnyk.kiev.ua/tour/vidpochynok-na-mori-v-hretsiji/

Або ж по телефону: (068) 302-44-95; (063) 951-25-51; (066) 815-44-40

 

Прес-служба паломницько-рекреаційного центру
Святого апостола Андрія  Первозванного

palomnyk.kiev.ua

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next