АКТУАЛЬНО

Канонізації Пап Івана ХХІІІ й Івана Павла ІІ можна буде переглянути в ефірі Першого Національного каналу

АНОНСНеділя, 27 квітня 2014, 11:00
Як раніше повідомлялося, 27 квітня 2014 року Святіший Отець Франциск очолить Святу Месу з нагоди канонізації Пап Івана ХХІІІ й Івана Павла ІІ. Майже три години живого ефіру з Апостольської столиці в неділю Божого Милосердя можна буде переглянути в ефірі Першого Національного каналу (початок о 10.30). Про це повідомляє головна редакція Першого національного каналу.

Канонізаційну Месу коментуватимуть Христина Стебельська, головний редактор Першого Національного каналу, та о. Олександр Дасік, докторант Папського Григоріанського університету.  За попередніми даними, урочисту службу відвідає близько 1150 кардиналів та єпископів, а співслужитиме та уділятиме Святе Причастя понад 5000 священиків. Крім цього, Рим відвідає 93 делегації, 24 глави держав і 35 урядових груп.  Загалом Ватикан очікує на 7 млн паломників.

Додамо, що Папа Іван Павло II відвідав і благословив Україну в 2001 році. Уже відомі випадки чуд за його заступництвом. Зокрема, на канонізацію до Рима прибудуть жінки, врятовані Богом через молитви до Папи Івана Павла ІІ, – Марі Сімон-П’єр (Франція) і Флорібет Мора Діас (Коста-Ріка).    

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next