АКТУАЛЬНО

«Карітас-Київ» організує онлайн-конференцію з питань залежностей

АНОНСВівторок, 28 квітня 2020, 15:00
28 квітня 14:00 відбудеться онлайн-конференція «Початок діяльності амбулаторного відділення "Назарет-Київ"». Актуальність та можливості соціально-психологічної реабілітації чоловіків та жінок, залежних від алкогольних і наркотичних речовин та азартних ігор, а також роботи з їх близьким оточенням».

Організатори запрошують до участі представників організацій громадського і державного секторів та активних громадських діячів.

Під час заходу лектори поділяться багаторічним досвідом роботи з проблемами залежностей, а також презентують початок діяльності амбулаторного відділення "Назарет-Київ".

Спікери конференції:

Тарас Потурай  - керівник напрямків роботи з узалежненими в ЗРЦ "Назарет", практичний психолог, психотерапевт із залежності та співжалежності, говоритиме про досвід діяльності ЗРЦ "Назарет", досягнення та виклики;

Юлія Сєргєєва - медичний психолог, психолог Кризового центру БФ "Карітас-Київ", консультант програми СЕТА, розповість про початок роботи Амбулаторного відділення "Назарет-Київ": напрямки діяльності, особливості роботи амбулаторного відділення;

Леонід Крисов - методист Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, розкриє тему досвіду співпраці державних профільних установ та неурядових організацій в забезпечені комплексної підтримки сімей з проблемами зловживання алкоголю та психоактивних речовин.

Реєстрація  для участі у заході за посиланням обов’язкова. Онлайн-конференція проходитиме на платформі "Zoom", лінк для входу у кабінет користувача буде відправлений на адресу вказану при реєстрації.

Захід відбудеться з ініціативи Благодійного фонду "Карітас-Київ" у співпраці з ЗРЦ "Назарет" та Київським міським центром соціальних служб для сім‘ї, дітей та молоді.

Пресслужба "Карітас-Київ"


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next