АКТУАЛЬНО

Ключові моменти ІСТОРІЇ УГКЦ у програмі «ВІДКРИТА ЦЕРКВА. ДІАЛОГИ» на «Живому ТБ»

АНОНСЧетвер, 22 грудня 2016, 16:00
Цікаво і доступно про історію нашої Церкви розповість доктор ОЛЕГ ТУРІЙ, проректор із програмного розвитку УКУ, завідувач кафедри Церковної історії цього ж університету.

Прямий ефір із вашими запитаннями в четвер, 22 грудня, о 16:00, на каналі «Відкрита Церква» в YouTube і каналі Медіаресурсу УГКЦ у Facebook.

Відколи існує Греко-Католицька Церква в Україні? Як з’явилася назва УГКЦ? Чи справді Галичина є матірньою територією для УГКЦ? Яке значення для церковної історії має Берестейська унія 1596 р.?

Як Церква зберегла українську ідентичність? Що допомогло греко-католикам пережити 40 років переслідувань? Чому патріарх Йосиф Сліпий боровся за патріархат для УГКЦ?

Приєднуйтеся до інтерактивного спілкування про найцікавіші сторінки з історії рідної Церкви, які необхідно знати кожному вірному УГКЦ.

Чекаємо на ваші запитання на сторінці «Живого ТБ» у Facebook і за адресою [email protected].

 Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next