АКТУАЛЬНО

УКУ запрошує на Літню біблійну школу

АНОНСНеділя, 23 липня 2017, 10:00
Кафедра біблійних наук філософсько-богословського факультету УКУ щиро запрошує всіх охочих взяти участь у Літній біблійній школі, яка триватиме 23-30 липня 2017 року.

Тема: «Діяння апостолів та Послання святого Павла: поширення Церкви в І ст. та відповіді на тогочасні виклики як приклад для сучасних християн».

Мета школи – зібравши усіх зацікавлених осіб, а також друзів та прихильників УКУ, допомогти їм краще читати та розуміти Боже Слово і в такий спосіб пожвавлювати їхнє біблійне мислення та бачення світу.

Програма школи включатиме щодня дві академічні лекції до обіду, один воркшоп по обіді (читання текстів святого Павла з допомогою викладачів школи) та вечірню зустріч із цікавим запрошеним гостем із середовища УКУ. Літургійне життя, постійна можливість спілкування з духівником та цікаве дозвілля допоможуть кожному провести особливий час.

Учасники школи зможуть взяти із собою дітей (якщо їх ніде залишити), для котрих буде окрема біблійна програма від сестер згромадження Воплоченого Слова.

Місце проведення: Єпархіальний молодіжний центр СДЄ УГКЦ у с. Стрілки Старосамбірського району

Кількість учасників 25 осіб + діти.

За детальнішою інформацією звертайтесь: +38 067 10 11 329

https://www.facebook.com/events/1719093095051922/

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next