АКТУАЛЬНО

Львів’ян запрошують на відкриту лекцію про виклики міжрелігійного діалогу у XXI столітті

АНОНСВівторок, 27 лютого 2018, 13:02
У вівторок, 27 лютого 2018 року, з 15:30 до 17:00 львів’ян і гостей міста запрошують на відкриту лекцію на тему: “Міжрелігійний діалог у XXI столітті: освітні ініціативи, інклюзивний досвід та перспективи соціальних реформ”.

Захід відбудеться в межах Екуменічного соціального тижня за адресою:  Український католицький університет, Центр митрополита Андрея Шептицького, вул. Козельницька, 2а, Парковий конференц-зал, 1 поверх.

Організатори події: загальноміський міжрелігійний медіаресурс «Духовна велич Львова», Інститут екуменічних студій УКУ, Центр міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас».

Спікер: Еліс Бразел, координатор проектів та програм в Університеті Калгарі (Канада), департамент “Віри та духовності”, випускниця міжрелігійної програми Russell Berrie Fellowship, Папський університет святого Томи Аквінського.

Для участі в заході просимо ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next