АКТУАЛЬНО

Міжнародну конференцію з християнської педагогіки, присвячену матері Йосафаті, проведуть у Львові

АНОНСП'ятниця, 05 липня 2019, 11:06
Патріарша катехитична комісія з Катехитично-педагогічним інститутом УКУ, Комісією у справах освіти і виховання УГКЦ та кафедрою загальної та соціальної педагогіки УКУ запрошують усіх зацікавлених узяти участь у міжнародній всецерковній науково-практичній конференції на тему: «Християнська педагогіка: системи, досвід, перспективи», яка відбудеться у приміщенні Львівської духовної семінарії Святого Духа 5-6 липня 2019 року.

Конференція присвячена 150-літтю з дня народження та 100-літтю з дня переходу до вічності преподобної матері Йосафати Гордашевської, співзасновниці Згромадження сестер служебниць Непорочної Діви Марії. Серед запрошених – представники монашества, відповідальні за катехизацію в УГКЦ, катехити та християнські педагоги.

Метою конференції є аналіз багатого досвіду педагогічної спадщини УГКЦ у галузі релігійного виховання та розгляд можливостей його застосування у сучасній виховній практиці.

Усі присутні зможуть не тільки ознайомитися з теоретичними основами християнського виховання, а й матимуть можливість навчитися їх застосовувати на практиці, взявши участь у передбачених програмою майстер-класах і групових заняттях.

Також на конференції буде представлено проєкт оновленої катехитичної програми.

Подаємо для ознайомлення програму конференції:

Зацікавлених участю в конференції «Християнська педагогіка: системи, досвід, перспективи» просимо надсилати заявки на електронну пошту: [email protected].

Більше про блаженну Йосафату Гордашевську – у свідченнях с. Луїзи Цюпи.

pcc.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next