АКТУАЛЬНО

Молімося разом за узалежнених осіб та членів їхніх родин

АНОНСНеділя, 23 лютого 2020, 19:00
Цієї неділі, 23 лютого 2020 року, о 18.00 у храмі Трьох Святителів м. Бровари, що на Київщині, розпочнеться молебень за узалежнених та членів їхніх родин. Молитва відбуватиметься перед іконою Матері Божої «Неупиваєма чаша», яку, перебуваючи у Броварах, освятив Блаженніший Любомир Гузар.

Така спільна молитва за узалежнених відбудеться у храмі вперше, проте відтак здійснюватиметься щонеділі о 18.00. Важливо також зазначити, що за посередництвом «Живого телебачення» щоразу буде пряма трансляція молитви. Тому молитися разом за узалежнених та їхніх рідних зможуть усі охочі.

Прямі трансляції відбуватимуться на каналі «Живого ТБ» в мережі YouTube та сторінці «Живого ТБ» у Facebook.

Довідка

Залежність — набута гостра потреба здійснювати якісь дії або вживати якісь речовини. У повсякденній мові термін «залежність» використовується в основному стосовно людей, які зловживають наркотиками, алкоголем, цигарками або узалежнені від азартних ігор.

Проблема різного роду залежностей набула в Україні масштабів епідемії. Зараз достеменно вже ніхто не може назвати числа людей, залежних від алкоголю, наркотиків, азартних ігор. Однак їх кількість вимірюється мільйонами, і ми щоденно зустрічаємо їх на вулицях наших міст і сіл, вони приходять на наші святкування як друзі, сусіди чи колеги по роботі, а можливо, вони є в нашому родинному чи сімейному колі. Перше завдання християнина — молитися за таких осіб!

 

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next