АКТУАЛЬНО

«Молодь: бути у Церкві», – тема чергової програми «Відкрита Церква» з Блаженнішим Святославом

АНОНССереда, 31 жовтня 2018, 17:00
31 жовтня о 16:00 чекайте на наступний ефір інтерактивної програми «Відкрита Церква». Ми продовжимо тему, яка стосується взаємин із молоддю. Цього разу поговоримо на тему: «Молодь: бути у Церкві».

Мова йтиме про те, що ми з вами, як вірні Церкви, маємо зробити, аби наші діти, молодь, мали потребу ходити до храму й були активними при ній? Що таке катехизація? І як вона виглядає у греко-католицьких храмах за кордоном та в нас, в Україні? Як говорити з дітьми про Бога, аби достукатися до юних сердець? Про це, як і про багато чого іншого, ми поговоримо із Главою УГКЦ Блаженнішим Святославом у прямому ефірі. Долучайтеся до розмови! Адже саме від Ваших запитань залежить «градус» нашої дискусії! 

Запитання до Глави УГКЦ можна лишати в коментарях під постом із програмою у соціальній мережі Фейсбук.

«ВІДКРИТА ЦЕРКВА» – це інтерактивний проект «Живого телебачення». У межах проекту ми щоразу порушуємо нову й важливу для суспільства тему і з допомогою Блаженнішого Святослава шукаємо відповіді на виклики часу. У кожній програмі ви почуєте думки експертів, результати найсвіжіших соціологічних досліджень і цікаві факти з життя Глави УГКЦ із перших вуст! «Родзинка» нашої програми – щирий інтерактивний діалог із глядачем, під час якого кожний охочий може поставити запитання Предстоятелеві УГКЦ й одержати жадану відповідь одразу.

 

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next