АКТУАЛЬНО

Молодіжний навчальний центр імені святого Івана Боско запрошує юнаків та дівчат на навчання

АНОНССубота, 01 серпня 2020, 10:00
Насамперед у навчальному центрі пропонують професійну освіту, поєднану з християнським вихованням. Тут студенти здобувають перспективну професію, а також під час навчання отримують якісний практичний досвід, зокрема й за кордоном.

Засновником професійно-технічного навчального закладу ІІ рівня акредитації є Салезіанське згромадження (УГКЦ), засноване святим отцем Іваном Боском, ім’я якого носить і Центр.

Для отримання повної загальної середньої освіти учні Центру мають можливість навчатися у вечірній школі.

Центр пропонує:

  • Безкоштовне навчання!
  • Проживання в колегіумі!
  • Можливість практики за кордоном!
  • Працевлаштування!
  • Можливість атестації майбутніх фахівців Європейською комісією!
  • Напрями підготовки: кухар, столяр, автомеханік, перукар, офіціант. 

Анкета для вступу: https://docs.google.com/

Умови вступу та перспективи навчання: https://drive.google.com/

Контакти приймальної комісії: (067) 84-04-203//032-290-32-11

Пригадаємо, що 30 травня 2019 року Блаженніший Святослав здійснив візит до Професійного навчального центру імені святого Івана Боско. Глава Церкви мав можливість поспілкуватися з учнями та вчителями, а також відвідав їхні навчальні лабораторії. Глава Церкви запевнив, що такий навчальний заклад є унікальним в нашій Церкві та в Україні зокрема.

За словами Блаженнішого Святослава, тепер Україна масово втрачає робочі руки, «тому заклади такого типу допомагають молоді віднайти себе, отримати гідну роботу та хорошу оплату саме в Україні». За його словами, католицька освіта є «брендом» якості та має великий попит у світі, адже вона відкрита до всіх людей, незалежно від конфесії. Саме католицька освіта може допомогти покращити культуру праці в Україні, зокрема популяризувати затребувану професію, а також допомогти сформувати високоморальні цінності.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next