АКТУАЛЬНО

Мощі блаженного Василія Величковського привезуть до Патріаршого собору

АНОНСНеділя, 12 листопада 2017, 12:00
12 листопада в Патріарший собор Воскресіння Христового привезуть мощі блаженного священномученика Василія Величковського, який очолював УГКЦ у часи підпілля. Захід з вшанування пам’яті Блаженного відбудеться після третьої Літургії, яка розпочинається об 11:00.

Вірні та гості собору зможуть дізнатися про життя блаженного Василія в часи підпілля, його нескореність режиму тогочасної влади, подивитися сценку з в’язничного перебування священномученика, а також надихнутися духовним співом гурту «МетаНоя». Особливим моментом заходу буде свідчення родини блаженного Василія – Ірини Коломієць та Корнелія Петришина.

Програму заходу розробили Тетяна та Олег Чихарівські, подружжя зі Львова, які займаються поширенням набожності до блаженного Василія, спільно з сестрами-редемптористками МНІ і братами Київської Трьохсвятительської духовної семінарії.

Повідомив Олег Чихарівський

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next