АКТУАЛЬНО

Мощі св. Івана Павла ІІ виставлять для почитання у храмі Різдва Богородиці вже цієї суботи

АНОНСНеділя, 26 червня 2016, 11:00
З нагоди 15-річного ювілею візиту Папи Івана Павла ІІ до Львова, у суботу, 25 червня, у храмі Різдва Богородиці на Сихові (проспект Червоної Калини, 70) можна буде помолитися біля часточки мощів св. Івана Павла ІІ.

Святиню виставлять для почитання під час вечірні о 19.00. Привезуть її до Львова з Кракова з благословення кардинала Станіслава Дзівіша, багатолітнього особистого секретаря Папи Івана Павла ІІ.

«Тіло людини залишається храмом Духа Святого. Через почитання часточки мощів св. Папи ми зможемо бути поруч з людиною, яка була духовно наближена до Господа і вела нас дорогою істини. Крім того, ми будемо вчитися з його навчань, його слова і просити в нього ласки любити Бога так, як він це робив. Іван Павло ІІ закликав не боятися. Зокрема не боятися бути святими, змагатися за правду. Це єдиний шлях, яким має йти християнин», – зазначає о. Орест Фредина, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці.

Відзначення 15-літнього ювілею від часу приїзду Папи продовжиться в неділю, 26 червня. Об 11.00 у церкві Різдва Богородиці на Сихові розпочнеться Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить владика Венедикт. У рамках святкування на площі перед храмом відбудеться показ фільмів, присвячених святому Папі та його візиту до України (відеокатехеза). Передбачена також розважальна програма для дітей.

 

velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next