АКТУАЛЬНО

На «5-му каналі» покажуть шестисерійний серіал про Блаженнішого Любомира (доповнено)

АНОНССубота, 27 лютого 2016, 18:15
17 січня, о 20.10, на «5-му каналі» буде показано першу з шести серію нового документального серіалу про Архиєпископа-емерита УГКЦ Блаженнішого Любомира під назвою «Любомир. Бути людиною». Серіал створено «Живим телебаченням».

У шести серіях фільму розповідається про життя Великої людини, яка пережила Другу світову війну, емігрувала за кордон і повернулася в Україну, щоб служити своїй Батьківщині вже тут, в Україні.

Як розповів продюсер фільму Павло Казанцев, стрічка максимально наближена до біографічної. Водночас в ній передано і дух епохи. Є розповіді сучасників про те, як змінювалося їхнє життя після зустрічі з Блаженнішим Любомиром.

У першій серії розповідається про дитинство Архиєпископа-емерита і обставити, за яких воно проходило.

Тривалість кожної серії 28 хвилин.

Фільм демонструють двома циклами: щонеділі з 17 січня до 21 лютого. А тоді упродовж тижня, на який припадає день народження Блаженнішого Любомира, а саме з 22 до 27 лютого включно. 

Щодня, з 22 до 27 лютого буде показано по одній серії. Початок показів о 18.15.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next