АКТУАЛЬНО

На Львівщині отці салезіани проведуть лютневі молодіжні нічні чування

АНОНСП'ятниця, 26 лютого 2016, 16:02
26 лютого в духовно-відпустовому центрі, що в с. Новосілка на Львівщині, відбудуться молодіжні нічні чування. Захід розпочнеться о 21.00 і триватиме всю ніч.

Повідомив о. Андрій Платош, СДБ.

Гаслом молодіжних нічних чувань будуть два євангельські вислови Спасителя: «Милосердні, як Отець» (Лк. 6, 36), що є гаслом Ювілейного року Божого милосердя, та «Блаженні милосердні, бо вони зазнають милосердя» (Мт. 5, 7), що є темою Світового дня молоді, який відбудеться в Кракові з 26 по 31 липня.

Під час нічних молитовних чувань їхні учасники будуть роздумувати над ділами милосердя для душі і тіла, щоб ставати, на прохання Святішого Отця Франциска, «оазами милосердя»,  і мати відвагу бути милосердними у щоденному житті. Також молитовні чування відбуватимуться в наміренні за мир і спокій в Україні, за воїнів та за кращу долю нашого народу.

Додамо, в храмі Святих мучеників Макавейських (Положення ризи Пресвятої Богородиці)  духовно-відпустового центру с. Новосілки учасники чувань мають велику нагоду перейти через Двері Божого милосердя і отримати відпуст відповідно до визначених умов Святішим Отцем.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next