АКТУАЛЬНО

Наступна програма циклу «ВІДКРИТА ЦЕРКВА. ДІАЛОГИ» буде про церковний шлюб

АНОНСЧетвер, 27 жовтня 2016, 17:30
Святе Таїнство Подружжя і його нерозривність стануть темою програми «ВІДКРИТА ЦЕРКВА. ДІАЛОГИ». Початок прямого ефіру 27 жовтня о 17:30!

До студії «Живого ТБ» завітає о. ТАРАС КОЦЮБА, судовий вікарій Самбірсько-Дрогобицької єпархії, легендарний військовий капелан.

Церковний шлюб – гарна традиція чи щось набагато глибше? Чому Церква наголошує на нерозривності подружжя? Чи існує церковне розлучення? За яких умов шлюб можна визнати недійсним і до чого тут суд?

Щира розмова і чесні відповіді від фахівця з церковного права і легендарного капелана о. Тараса Коцюби. Не змарнуйте свого шансу поспілкуватися у прямому ефірі про цю важливу тему.

Ваші запитання просимо залишати в коментарях під анонсом програми на сторінці «Живого ТБ» у мережі Facebook і надсилати на електронну адресу [email protected].

Під час прямого ефіру 27 жовтня (від 17:30) ви зможете безпосередньо поспілкуватися із гостем студії на каналі «ВІДКРИТОЇ ЦЕРКВИ» у YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=YRwlseyaed0.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next