АКТУАЛЬНО

Нічні чування перед Ярославською чудотворною іконою «Милосердя двері»

АНОНССубота, 10 вересня 2016, 19:30
Духовно-пасторальний відділ УКУ та сестри редемптористки запрошують до спільної молитви. У суботу, 10 вересня, у новозбудованому храмі Святої Софії – Премудрості Божої УКУ у Львові відбудуться нічні чування перед Ярославською чудотворною іконою «Милосердя двері».

«Момент сотворення людини – це початок дії Божого милосердя для нас. Кожен наш подих – це також дар, і ми всі потребуємо цього свіжого ковтка повітря, щоб жити. У цей вечір ми зможемо ще раз подякувати Богові за все, що маємо, принести до Нього свої прохання за заступництвом Богородиці, Дверей милосердя», – розповідає с. Катерина (редемптористка).

У програмі чувань буде час на спільну та особисту молитву, помазання олією та молитви на зцілення, час на дискусію і роздуми про те, як жити Божим милосердям і ділитися цим даром з іншими.

Чування розпочнуться 10 вересня о 19.30, після Вечірні з литією, і триватимуть до півночі. Після завершення програми храм буде відчиненим для тих, хто зможе чувати до ранку.

 

ucu.edu.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next