АКТУАЛЬНО

Отець Олег Кобель – гість наступного ефіру «ВІДКРИТА ЦЕРКВА. ДІАЛОГИ»

АНОНСЧетвер, 20 жовтня 2016, 16:00
20 жовтня, о 16:00, запрошуємо дивитися наступну програму «Відкрита Церква. Діалоги». У львівській студії «Живого ТБ» говоритимемо про СУЧАСНУ ЦЕРКВУ.

Гість програми – о. ОЛЕГ КОБЕЛЬ – активний священик-блогер, керівник відділу Душпастирства спорту УГКЦ, референт бюро екології Стрийської єпархії, парох с. Кавське на Львівщині.

Наскільки Церква сьогодні є сучасною і відкритою? Як УГКЦ відповідає на виклики ІІІ тисячоліття? Чи потрібно Церкві працювати над власним іміджем? Яким чином сучасні технології можуть послужити євангелізації? 

Окрім цього, поговоримо про знаменитий лист до Дзідзя авторства о. Олега Кобеля, душпастирство спортсменів та відповідальність за навколишнє середовище.

Очікуємо ваших запитань під анонсом програми на сторінці «Живого ТБ» у мережі Facebook, а також просимо писати на електронну адресу [email protected].

Під час прямого ефіру 20 жовтня, о 16:00, ви зможете безпосередньо поспілкуватися із гостем студії на каналі «ВІДКРИТОЇ ЦЕРКВИ» у YouTube.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next