АКТУАЛЬНО

Отець Степан Сус у програмі «ВІДКРИТА ЦЕРКВА. ДІАЛОГИ»

АНОНСЧетвер, 08 грудня 2016, 17:30
Військове капеланство в сучасній Україні стане темою програми «ВІДКРИТА ЦЕРКВА. ДІАЛОГИ» у четвер, 8 грудня. УВАГА! Початок прямого ефіру о 17.30.

До студії Живого ТБ завітає о. СТЕПАН СУС, синкел у справах капеланства Львівської архиєпархії, настоятель гарнізонного храму Святих апостола Петра і Павла у Львові.

Ваші запитання просимо залишати на сторінці «Живого ТБ» у мережі Facebook (http://bit.ly/2h63s9f) або надсилати на електронну адресу [email protected].

Як достукатися до сердець військових і стати «своїм»? Що протиставити ненависті та озлобленню в часі війни? Як сприймається гасло капеланів «бути поруч» сьогодні? Чим реально допомогти учасникам АТО та їхнім сім'ям? Коли в Україні узаконять військове капеланство?

Під час прямого ефіру 8 грудня, о 17:30, ви зможете безпосередньо поспілкуватися із гостем студії на каналі «ВІДКРИТОЇ ЦЕРКВИ» в YouTube.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next