АКТУАЛЬНО

Патріарший паломницький центр запрошує у паломництво до святинь Польщі на вихідних

АНОНСВівторок, 25 вересня 2018, 10:09
Якщо Ви бажаєте здійснити паломництво до ікони Ченстоховської Богородиці та інших польських святинь, не зважаючи на те, що час Вашої відпустки минув і розпочалися буденні робочі тижні, тоді звертайтеся до Патріаршого паломницького центру. На вихідних Ви зможете подорожувати до Польщі без нічних переїздів.

Під час паломництва Ви відвідаєте одну з найбільш відомих і шанованих святинь Польщі і Центральної Європи – чудотворну ікону Ченстоховської Богородиці, яка зберігається в монастирі отців паулінів на Ясній Горі. Ікона також відома як «Чорна Мадонна» через темний, скорботний відтінок обличчя. Шанується як католиками, так і православними. Як свідчать перекази, ікона Ченстоховської Божої Матері була написана Євангелістом Лукою на кришці столу Пресвятої Родини з Назарету. Матір Божу Ченстоховську просять про зцілення від епілепсії, інфекційних хвороб, вогнестрільних поранень і ран від холодної зброї, глухоти та німоти. До неї звертаються по допомогу в пошуках безвісті пропалих на війні. Записані випадки зцілення від безпліддя після щирої молитви до Богородиці. Військові вшановують Ченстоховську Богородицю як «Непереможну перемогу», називають її «Гетьманкою непереможною», пригадуючи, як вона чудесним способом захистила Белзький замок від руйнування монголо-татарами. А митці моляться до неї про натхнення.

Під час паломництва Ви відвідаєте також інші святі та визначні місця Польщі. Вас обов’язково супроводжуватиме духівник та досвідчений керівник.

Деталі двох паломницьких поїздок до Польщі:

1) ПЕРІОД: 28 – 30 вересня

ПОЖЕРТВА: 85 €*+ 200 грн

МАРШРУТ: Львів – Млини – Краків – Лагевніки – Ченстохова – Ярослав – Львів.

Ви потрапите в село Млини, де знаходиться могила отця Михайла Вербицького, композитора українського гімну “Ще не вмерла Україна”, прогуляєтеся вулицями Кракова, відвідаєте монастир Сестер Милосердя Божої Матері в Лагевніках, де у каплиці знаходиться образ Божого Милосердя та мощі св. Фаустини.

Детальніше: http://pilgrimage.in.ua/palomnytstvo-do-svyatyn-polschi-lahevniky-chenstohova-yaroslav/

2) ПЕРІОД: 13-15 жовтня

ПОЖЕРТВА: 95 €*+ 200 грн

МАРШРУТ: Львів – Лагевніки – Краків – Кальварія Зебжидовська – Ченстохова – Варшава – Львів.

Продовж цього паломництва Ви крім згаданих святинь побуваєте в Кальварії Зебжидовській, яка побудована на взірець Хресної Дороги в Єрусалимі, та матимете екскурсію по столиці Польщі – Варшаві.

Детальніше: http://pilgrimage.in.ua/palomnytstvo-do-svyatyn-polschi-lahevniky-chenstohova-kalvariya-zebzhydovska/

Збагачуйтесь духовно з нами!

Патріарший паломницький центр УГКЦ

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next