АКТУАЛЬНО

Патріарший паломницький центр запрошує у паломництво «Стежинами святих Отців Церкви та Богородиці»

АНОНСВівторок, 25 вересня 2018, 09:09
Патріарший паломницький центр в період з 3 - 12 жовтня запрошує Вас у паломництво до святинь Італії, Греції, Боснії та Герцеговини.

Якщо Вас цікавлять історія та традиції християнства Заходу і Сходу, якщо Ви захоплюєтеся життєписами святих, якщо бажаєте почерпнути Божої благодаті, це паломництво саме для Вас!

Під час цього паломництва Ви зможете доторкнутися до святинь Риму, вічного міста, яке продовж першого тисячоліття було центром всього християнства. Кожна споруда та навіть руїни Риму розкажуть Вам про довгу історію християнства від самого його зародження. Краса і велич Ватикану свідчать не лише про майстерність митців, які його створювали, але й про їхню сильну віру та бажання якнайбільше прославити Бога своїми ділами. Ви відвідаєте найважливіші базиліки Риму, ступатимете по землі, де тисячі мучеників ранньої Церкви пролили свою кров за Христа, побуваєте на місці страти святих апостолів Петра й Павла, молитиметеся біля гробу святого священномученика Йосафата за єдність святої Церкви. До того ж, відвідаєте українську базиліку Премудрості Божої Софії, яку збудував праведник українського народу патріарх Йосиф Сліпий.

В італійському місті Монопелло Ви побачите хустину, на якій після чудесного Воскресіння Христового залишився відбиток Обличчя Ісуса.

В Сан-Джованні Ротондо Ви матимете можливість поклонитися мощам нашого сучасника, святого отця Піо, який вмів читати серця людей, мав особливий дар сповідати і пророкувати. Ви відвідаєте монастир і келію, де святий жив та молився, а також побачите лікарню «Дім полегшення страждань», яку отець Піо заснував у 1956 році.

На півдні Італії розташоване славне місто Барі, де знаходиться базиліка святого Миколая, в якій зберігаються мироточиві мощі Миро-Лікійського чудотворця. В спільній молитві біля мощей святого Ви зможете попросити святця в усіх своїх потребах, бо як відомо, святий Миколай допомагає кожному, хто до нього звертається.

Незабутнє враження справить для Вас подорож паромом з Італії до Греції. Ви потрапите на дивовижний острів Корфу, молитиметеся в храмі святого Спиридона Тримифунтського, де після молитви можна буде прикластися до його чудотворних мощей. У 4 ст. Святий Спиридон був єпископом Кіпрського міста Тримифунта, мав дар чудотворення: він зціляв невиліковно хворих та виганяв бісів. Під час пішої прогулянки по головному місту острова – Керкірі – Ви відвідаєте храм Богородиці Чужоземців, в якому перебуває чудотворна ікона Божої Матері.

Після переїзду до Боснії Ви опинитеся в Меджугор’ї, куди вже кілька десятиліть поспішають паломники з усього світу. Це невеличке містечко - місце особливої присутності Пресвятої Богородиці - стало джерелом духовного та тілесного зцілення для багатьох людей.

В угорській базиліці в Марія Повч Ви помолитеся перед відомою на всю Європу чудотворною іконою Божої Матері. Ви також відвідаєте боснійські міста Макарську, Вепріц, словацьке місто Кошице, ознайомитеся з визначними пам’ятниками італійського Трієсту.

Під час цієї подорожі Вас супроводжуватиме духівник та досвідчений керівник.

Деталі паломницької поїздки:

ПЕРІОД: 03-12 жовтня (10 днів)

ПОЖЕРТВА: 395 €*+ 200 грн

МАРШРУТ: Львів – Кошице – Трієст – Рим – Ватикан – Манопелло – Сан-Джованні Ротондо – Барі – острів Корфу – Меджугор’є – Макарська – Вепріц – Марія Повч – Львів

Детальніше:http://pilgrimage.in.ua/palomnytstvo-stezhynamy-svyatyh-ottsiv-tserkvy-ta-bohorodytsi/

Збагачуйтесь духовно з нами!

Патріарший паломницький центр УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next