АКТУАЛЬНО

Перші «Діалоги» у листопаді про виклики, які поставали перед митрополитом Андреєм Шептицьким

АНОНСЧетвер, 03 листопада 2016, 16:00
У четвер, 3 листопада, запрошуємо стати учасником інтерактивної програми «ВІДКРИТА ЦЕРКВА. ДІАЛОГИ». Початок о 16:00.

У студії Живого ТБ говоритимемо про труднощі та випробування на шляху служіння митрополита Андрея Шептицького і спосіб їх подолання.

Гостя ефіру – Ліліана Гентош, одна із найавторитетніших дослідниць життя митрополита Андрея, кандидат історичних наук, науковий працівник Інституту історичних досліджень ЛНУ імені І. Франка. Відома своєю науковою роботою в архівах Ватикану, Польщі та України.

Порушимо питання стосунків митрополита Шептицького з польським середовищем і намагання залагодити конфлікти серед українців.

Ув'язнення в російській тюрмі і випробування за часів совєтської та німецької окупацій.

Дізнаємося, якою була роль Глави УГКЦ у порятунку євреїв, а також про його ставлення до ОУН, УПА і Дивізії «Галичина».

Увага! Ексклюзивна тема! Відносини між митрополитом Андреєм та єпископом Григорієм Хомишиним та автентичність контраверсійної книжки «Два царства».

Очікуємо на ваші запитання і цікаві дописи на сторінці Живого ТБ у Facebook, а також на електронну адресу [email protected].

Під час прямого ефіру ви зможете безпосередньо поспілкуватися із Ліліаною Гентош «ВІДКРИТОЇ ЦЕРКВИ» у YouTube – https://www.youtube.com/watch?v=YRwlseyaed0.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next