АКТУАЛЬНО

ПМВ вчетверте проведе спецкурс місійного служіння для семінаристів-старшокурсників

АНОНСПонеділок, 23 червня 2014, 12:06
Пасторально-міграційний відділ УГКЦ вчетверте проведе практичний курс місійного служіння для семінаристів передостаннього року навчання. Курс триватиме з 23 по 29 червня у Дрогобицькій духовній семінарії блаженних священномучеників Северина, Віталія та Якима.

Учасники курсу почують свідчення місіонерів з Італії, Греції, Росії, Казахстану, Сербії, Естонії та з місійних теренів Центральної, Східної і Південної України.

Як відзначив секретар ПМВ o. Андрій Гах, протягом тижня з семінаристами ділитимуться своїм душпастирським і місіонерським досвідом голова ПМВ Єпископ-помічник Київської архиєпархії Йосиф (Мілян), Екзарх Луцький Йосафат (Говера), Екзарх Харківський Василь (Тучапець), Єпископ Самбірсько-Дрогобицький Ярослав (Приріз), священики, представники монаших спільнот, експерти з питань явища міграції та релігієзнавці.

Щоби відкрити майбутнім дружинам священиків специфіку душпастирського служіння за межами України, на останні три дні курсу запрошені дівчата семінаристів, які планують послужити Церкві в одруженому стані.

 

Інфоцентр ПМВ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next