АКТУАЛЬНО

Представники шести країн завітають на конференцію в академію Івана Золотоустого

АНОНСВівторок, 23 квітня 2019, 11:04
23 квітня 2019 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбудеться Міжнародна конференція експертів «Екологічні виклики в умовах геополітичних трансформацій».

Організатори конференції – Івано-Франківська академія Івана Золотоустого, Бюро Української Греко-Католицької Церкви з питань екології, Громадська організація «Центр політичних наративів демократії», Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.

Планується, що в роботі конференції візьмуть участь експерти з Білорусі, Грузії, Литви, Польщі, Румунії, України. Зокрема, директор Центру міжнародних досліджень Міжнародного Чорноморського університету Ніка Чітадзе (Грузія, місто Тбілісі); директор Міжнародного науково-дидактичного інституту Вищої економіко-гуманітарної школи Євген Хлобистов (Польща, місто Бєльско-Бяла); президент Литовської асоціації атлантичного договору Віліус Камінскас (Литва, місто Вільнюс); професор кафедри соціально-гуманітарних наук і сталого розвитку Міжнародного державного екологічного інституту імені Андрія Дмитровича Сахарова Білоруського державного університету Татьяна Мішаткіна (Білорусь, місто Мінськ); віце-префект повіту Марамуреш Олександр Козма (Румунія, місто Бая-Маре) та фахівці з України.

Модератор конференції – Мирослава Миленька – завідувач кафедри біології та екології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Конференція проходитиме у формі круглого столу і чотирьох сесійних засідань під час яких будуть обговорюватися такі теми: «Мілітарні аспекти національної та міжнародної екологічної безпеки. Екологія на окупованих територіях Донбасу і Криму: виклики і загрози», «Екологічний моніторинг та стратегічна екологічна оцінка як складові ефективної екологічної політики», «Ресурсна незалежність в системі національної безпеки», «Екологічна освіта як інструмент забезпечення сталого розвитку». За результатами роботи конференції буде виданий збірник матеріалів.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами
прес-служби Івано-Франківської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next