АКТУАЛЬНО

Предстоятель УГКЦ відвідає Тернопіль, де вперше святкуватимуть новий церковний празник

АНОНСНеділя, 01 липня 2018, 12:00
1 липня Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав відвідає з пастирським візитом м. Тернопіль. Предстоятель УГКЦ очолить Архиєрейську Святу Літургію (початок об 11:00) у храмі Матері Божої Неустанної Помочі, що за адресою бульвар Данила Галицького, 1Б, та урочисто проголосить празник Матері Божої Неустанної Помочі, який відтак святкуватиметься щороку в першу неділю липня.

В офіційному проголошенні свята та урочистостях з цієї нагоди візьмуть участь митрополити та єпископи УГКЦ, представники братств Матері Божої Неустанної Помочі України та численні вірні.

Слід зазначити, що встановив празник Матері Божої Неустанної Помочі Синод Єпископів УГКЦ, який відбувався у Львові 3-12 вересня 2017 року, зваживши на поширення серед наших вірних культу Матері Божої Неустанної Помочі.

Того самого дня відбудеться з’їзд Архибратства Матері Божої Неустанної Помочі.

Прес-служба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next