АКТУАЛЬНО

Прем’єра Акафісту до Теребовлянської ікони Божої Матері

АНОНСНеділя, 18 травня 2014, 17:00
У неділю, 18 травня 2014 року, в архикатедральному соборі Святого Юра з благословення Митрополита Львівського Ігоря (Возьняка) відбудеться прем’єра Акафісту до Теребовлянської ікони Божої Матері. Текст написав о.Назарій Заторський, а музику - відомий львівський композитор Мирослав Волинський.

18 травня – день народження святого Івана Павла ІІ, який 25 червня 2001 року, перебуваючи в Україні з пастирським візитом, особисто урочисто коронував зображених на іконі Ісуса Христа і Пресвяту Богородицю в соборі Святого Юра у Львові, де зараз і знаходиться Теребовлянська чудотворна ікона Божої Матері.

Прем'єрне виконання Акафісту підготувала лауреат національної премії України імені Тараса Шевченка Заслужена академічна капела України «Трембіта» під батутою Миколи Кулика.

Проект реалізовано в серії “Духовна музика України” Фундації “Андрей”. Автор і продюсер проекту – Михайло Перун.

Запрошуємо всіх охочих до собору Святого Юра о 17.00 годині на спільну молитву.

 

Повідомив п. Михайло Перун

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next