АКТУАЛЬНО

Президент Єпископської Конференції Італії відвідає Україну

АНОНСНеділя, 15 липня 2018, 10:00
З 13 по 16 липня на запрошення Блаженнішого Святослава, Отця і Глави УГКЦ, Україну відвідає кардинал Гуалтьєро Бассетті, Президент Єпископської Конференції Італії. Головна мета його візиту – участь у загальнонаціональному паломництві до Марійського духовного центру в Зарваниці (Тернопільська обл.).

Разом із кардиналом Бассетті, крім інших членів делегації, в паломництві візьме участь владика Вітторіо Вйола, єпископ Тортонської єпархії (Північ Італії). Він звернеться із привітальним словом до української молоді під час зустрічі, яка відбудеться у Зарваниці в межах Загальнонаціонального паломництва в суботу, 14 липня, о 16:00.  Кардинал Бассетті виголосить звернення до прочан після Молебня о 22:30.

У неділю, 15 липня, о 09:00, розпочнеться Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолить Блаженніший Святослав, Глава й Отець УГКЦ. Після Богослужіння кардинал Бассетті звернеться до українського народу від імені Італійської Церкви.

Після паломництва делегація з Італії відвідає музейно-меморіальний комплекс «Рідна хата» патріарха Йосифа (Сліпого).

Додамо, що Єпископська Конференція Італії тісно співпрацює з УГКЦ у душпастирському служінні на теренах Аппеннінського півострова. Візит кардинала Бассетті до України – знак близькості Італійської Церкви до УГКЦ і вияв солідарності з  українським народом.

Секретаріат Глави УГКЦ у Римі

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next