АКТУАЛЬНО

Про гуманітарну акцію Папи Франциска для постраждалих від війни в Україні. Запрошуємо на брифінг Держсекретаря Ватикану кардинала Пароліна

АНОНСПонеділок, 20 червня 2016, 15:30
20 червня, о 15.30, у Києві, у Митрополичих палатах Святої Софії, відбудеться зустріч кардинала П’єтро Пароліна, Державного секретаря Ватикану, із Всеукраїнською радою Церков і релігійних організацій. Одразу після завершення зустрічі представники ЗМІ матимуть унікальну можливість поспілкуватися з високим гостем у форматі брифінгу.

Це буде підсумковий брифінг на завершення п’ятиденного офіційного візиту в Україну, в рамках якого кардинал Паролін відвідає Запоріжжя, Львів і Київ, де зустрінеться з Президентом України, Головою Верховної Ради України, вимушеними переселенцями, громадами РКЦ та УГКЦ.

Мета візиту Його Еміненції  – проголошення гуманітарної акції Ватикану «Папа для України», спрямованої для постраждалих від війни на Сході України. Остаточна сума поки що не оприлюднена, але йдеться про кілька мільйонів євро.

Кардинал П’єтро Паролін – Державний секретар Ватикану, посада якого за дипломатичним і державним статусом відповідає рівню прем’єр-міністра, перебуватиме в Україні з 15 до 20 червня.

Програму його візиту можна переглянути за цим посиланням.

З перебігом візиту можна ознайомлюватися за цим посиланням.

Для участі в брифінгу кардинала Пароліна потрібно акредитуватися, надіславши прохання на електронну адресу: [email protected], не пізніше 17 червня, 13.00.

Телефон для довідок: + 380 50 664 81 84 - о. Ігор Яців.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next