АКТУАЛЬНО

Про правові відносини між Церквою та державою будуть говорити у Львові

АНОНСПонеділок, 11 червня 2018, 16:06
11 червня 2018 року о 14:00 у приміщенні Українського католицького університету (м. Львів, вул. Хуторівка 35, а) відбудеться наукова конференція на тему «Церковно-правові відносини в діяльності релігійної організації на території України».

Теми, які стануть предметом вивчення, стосуватимуться способу захисту персональних даних осіб, які вступають у взаємовідносини з релігійною організацією; працевлаштування осіб в релігійній організації; страхового та пенсійного забезпечення всіх, хто працює в релігійній організації; та благодійної діяльності, яку може здійснювати релігійна організація.

Організатори - Канонічний відділ Патріаршої курії і Товариство українських каноністів - запрошують усіх, хто цікавиться відносинами Церкви і держави в Україні, хто відповідає в цивільному виміри перед державою за діяльність релігійної організації (релігійного центру, релігійного управління, монастиря, парафії, навчальних закладів), хто працює в релігійній організації, хто залучений до благодійної діяльності, яку здійснює релігійна організація.

Прес-служба канонічного відділу Патріаршої курії УГКЦ

 


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next