АКТУАЛЬНО

Про родину, булінг у школі та візит до ФСБ Росії йдеться в інтерв’ю з владикою Миколою Бичком, прем’єру якого дивіться на «Живому ТБ»

АНОНСПонеділок, 21 грудня 2020, 22:00
Уже минув майже рік, як владика Микола Бичок отримав нове призначення, — від 15 січня 2020 року він єпископ Мельбурнської єпархії Святих апостолів Петра й Павла в Австралії, Новій Зеландії та Океанії. Але весь цей час владика перебуває в Україні та не може потрапити до своїх вірних. Пандемія коронавірусу закрила всі шляхи та кордони.

Під час візиту владики Миколи до Києва (а було це у вересні) «Живе телебачення» мало нагоду поспілкуватися із ним. Говорили про дитинство, дорогу до Бога, служіння у Сибіру та США. А ще — плани на майбутнє. Про хобі, «єпископську простоту та доступність», а ще — родину, булінг у школі та візит до ФСБ Росії. Про все це в нашому інтерв'ю.

У понеділок, 21 грудня, о 21:00 запрошуємо всіх до перегляду нашої розмови з владикою Миколою на каналі «Живого ТБ» в мережі YouTube або сторінці «Живого ТБ» у Facebook.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next